Vår visjon

Det skal være forutsigbart å handle. Våre kunder skal vite at Ameli & Leo er en nettbutikk hvor de finner det de trenger fra nyfødt til barn i lek og aktive barn. Vi har klær fra innerst til under yttertøyet, joggedresser, fottøy og pysjer av god kvalitet som gir bevegelsesfrihet til barn. Vi har barnas behov i fokus, og det er barnas opplevelse av å ha gleden av å bevege seg som er viktig. Ameli & Leo har ett godt utvalg av klær som er miljømerket, etisk produsert og hvor det ikke er benyttet skadelig kjemikaliebehandling i produksjonen.  

Ameli & Leo vil være en nettbutikk som forenkler handleopplevelsen. Vi ønsker at det skal være enkelt å handle hos oss, og er en butikk hvor du som kunde sparer tid ved å enkelt finne frem til det du trenger. Alle skal vite at hos Ameli & Leo kan det gjøres en rask og trygg handel. Vi i Ameli & Leo ønsker ikke å ekskludere noen, og tilbyr derfor alle våre kunder fri frakt, uansett ordrebeløp.

Vår historie

Jeg har selv kjent på det å ha våkenetter og tunge øyelokk med små barn i hus, det finnes nok ingen løsning på dette annet enn å ta tiden til hjelp. Men det finnes løsninger som bedrer situasjonen. Da jeg ved en tilfeldighet kom over soveposen fra ergoPouch og opplevde at den hadde en effekt, ble det starten på nettbutikken Ameli & Leo.

Vi i Ameli & Leo er opptatt av at det skal være god kvalitet på klær til barn. Klærne tåler slitasje og kan gå videre i arv etter at barnet har vokst ut av det. Våre leverandører er derfor nøye utvalgt. Det er klær som puster og tåler bruk og slitasje. De kan vaskes flere ganger og samtidig beholde både passform og egenskaper.

Ameli & Leo en nisjebutikk med klær til barnas hverdag. Våre kunder kan raskt og enkelt finne det de trenger, med merker man kan stole på. Nettbutikken er baby – og barnehagevennlig. Alle skal kunne handle hos oss og vite at det de finner er både fint,
praktisk og komfortabelt.

Monica Vatne

Monica Vatne

CEO
Navn

Navn

Designer
Navn

Navn

Agentur